Activiteiten

INLOOP - DE HOEKSTEEN, MIDDELHARNIS (2022)

Drie middagen in de week is er een inloop voor vluchtelingen die op de noodopvang zitten in Middelharnis Havenhoofd. RTV Rijnmond is een middag langs geweest.

Vrijwilliger worden? Aanmelden kan hier: link

SAMENKOMSTEN, EMMAÜSKERK, MIDDELHARNIS

Hier onder kan je door de samenkomsten wij hebben in verleden gehad.

Onze laatste Online Vieringen kunnen je hier vinden:

Paasviering 12 april 2020 - https://vib.by/v/XJ0801EfK

 

Pinksterviering 31 mei 2020 - https://youtu.be/lCYY1A8VqjM

 

Online 11 oktober 2020 - Dirksland KerkTV

 

Online 8 nov 2020 - Stellendam KerkTV

Onze maandelijkse samenkomsten zijn open voor iedereen die wil erbij aansluiten. Wij zingen samen en wij lezen samen uit de Bijbel in verschillende talen. Na de afloop van de dienst delen wij een maaltijd samen.

Graag neem een gerecht/salade mee als u dat kan!

INLOOP - de OUDE BIEB, DIRKSLAND

BIJBEL LEZEN IN MULTICULTURELE GROEP

Vanuit Stichting Geloofsinburgering hebben wij een nieuwe Bijbelstudies series over Marcus.  Heb je vragen over geloof, over de Bijbel en zoekt andere die op weg gaan met je hierin. Wil je mee doen? Heb je vragen hierover? Neem dan contact op met Tonn.

Binnen kort willen wij ook de Freedom Focus cursus aanbieden voor jongeren/mannen die zoeken hun weg uit traumatische ervaringen tijdens hun vlucht.

DIFFERENCE SESSIONS

In a divided and fractured world, it can be hard to know where to begin with the issues that surround us.

"We don’t have to navigate a divided and messy world alone. Along with others, God invites us to take part in His story. Be part of this growing community of people who long to see their faith have an impact."

Difference is a 5 session course - available for free - that equips you to see transformation through everyday encounters.

 

Deze avonden zij voornamelijk in het Engels bedoeld voor jongeren tussen 18 en 30.

MOEDERSKRING

Hannah heeft wat dvd’s van 'Schatjes', een opvoed-programma wat een aantal jaar geleden op de EO was, aangeschaft om samen met vluchtelingenmoeders te kijken. Dat is een heel praktische manier om samen op te lopen en te leren hoe je grenzen kunt stellen, richting mag geven aan je kinderen en de relatie met je kinderen kunt versterken. Samen met andere moeders zoeken zij wat ze echt kunt geven en wat kinderen nodig hebben zodat het thuis rustiger en gezelliger wordt.

CRÈCHE & KINDERKERK

Voor de kinderen is er tijdens de zondagse bijeenkomst een eigen programma. Alle kinderen tot en met 12 jaar zijn van harte welkom!

We luisteren naar een verhaal uit de Bijbel, we bidden met elkaar, we maken muziek met elkaar, we knutselen of doen een leuk spel.

In de toekomst zullen we in ieder geval een keer per jaar een groots feest voor kinderen (en ouders) organiseren! Hou de website in de gaten voor meer informatie.

Lijkt het je leuk om mee te werken aan het kinderprogramma? Neem contact met ons op. We zijn blij met je!

Al MASSIRA CURSUS AVONDEN

Voor meer informatie kijk op deze pagina: Al Massira Cursus 2020